Veelgestelde vragen

Vind hieronder het antwoord op jouw vraag

Alle vragen per onderwerp

Wanneer je de vragenlijst nog niet hebt afgerond en verstuurd, dan kun je gewoon teruggaan naar de vraag die je wilt aanpassen. Via het menu kun je navigeren naar het onderwerp dat je wilt aanpassen. Als je de vragenlijst wel hebt afgerond, kun je je antwoorden inzien, maar niet direct wijzigen. Wil je dat de vragenlijst opnieuw voor je wordt opengezet? Stuur dan een mail naar info@persoonlijkegezondheidscheck.nl. De ServiceDesk zorgt ervoor dat je de vragenlijst opnieuw kunt doorlopen en je eerder gegeven antwoorden blijven staan.

Nee, dat hoeft niet. Je kunt op ieder moment met de vragenlijst stoppen en op een later moment weer voortzetten. Je antwoorden worden automatisch opgeslagen en bij hervatting ga je verder bij de vraag waar je gebleven was. In totaal kost de vragenlijst ongeveer een half uur van je tijd.

Het is niet mogelijk de vragenlijst per post te ontvangen en terug te sturen. Er is een grote combinatie aan vragen mogelijk die voor iedere deelnemer anders is. Jouw antwoord op een vraag leidt tot een bepaalde vervolgvraag die je met een ander antwoord niet krijgt.

Daarbij moeten alle gegevens in één groot (digitaal) kennissysteem worden gecombineerd. Daarom moeten de antwoorden in jouw eigen digitale account staan.

Het is niet mogelijk om extra opmerkingen toe te voegen. De vragenlijst is een samenvoeging van meerdere wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten. Dat betekent dat deze vragen en de bijbehorende keuzes op de best mogelijke manier leiden tot jouw Gezondheidsrapport. Na het afronden van de check worden de antwoorden en meetgegevens bij elkaar gevoegd in één groot kennissysteem waaruit jouw Gezondheidsrapport voortkomt. Hierin kunnen we geen rekening houden met specifieke aandoeningen en situaties, omdat dat geen bepalende factoren zijn voor de ziekteprocessen die in het Gezondheidsrapport worden beoordeeld.