Login

contactgegevens

Heb je een vraag over de Persoonlijke Gezondheidscheck? Kijk dan op onze pagina 'veelgestelde vragen'. Staat je vraag daar niet tussen en wil je persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Kies voor de chat rechtsonder, vul het onderstaande formulier in of kies voor een van de andere contactmogelijkheden.

ben je werkgever, verzekeraar of gemeente?

logo-kleur-gezondheidscheck

Grote Oost 43, 1621 BR Hoorn

van 9.00 tot 17.00 uur op werkdagen

Statusoverzicht

22-02-2018 Mogelijke problemen bij inloggen bij uw persoonlijke account

Vanwege een update van de Gezondheidscheck is het mogelijk dat het inloggen bij uw persoonlijke account niet lukt. Om weer in te loggen kunt u proberen uw browsergeschiedenis te verwijderen door de volgende stappen te volgen.
Via Google Chrome: klik op de puntjes rechts bovenin uw scherm. Kies voor ‘Geschiedenis’ en vervolgens links voor ‘browsegeschiedenis wissen’.
Via Internet Explorer: klik op het tandwieltje rechts bovenin uw scherm. Klik op 'beveiliging' en daarna op 'browsegeschiedenis verwijderen'.
Via Mozilla Firefox: klik op de drie streepjes rechts bovenin uw scherm. Klik op 'bibliotheek' en dan'geschiedenis' en vervolgens op 'recente zoekgeschiedenis'. Stel 'Te wissen tijdsperiode' in op 'Alles'. Klik op de pijl naast Details om de lijst met geschiedenisitems uit te vouwen. Selecteer Cookies en zorg ervoor dat andere items die u wilt behouden niet zijn geselecteerd. Klik op 'Nu wissen' om de cookies te wissen.