vul
hier uw
code in.

veilig en betrouwbaar
PGC_stappen

Wat goed dat u hier bent! Door mee te doen met de ZZP Fit-Check zet u de eerste stap op weg naar meer grip op uw gezondheid. Een cadeautje van CZ, die de check 100% voor u vergoed!

Met het activeren van uw code voor de Persoonlijke Gezondheidscheck zet u de eerste stap op weg naar meer grip op uw gezondheid. De online vragenlijst (die ongeveer 35 minuten duurt) en aanvullende medische tests geven u inzicht in hoe gezond u leeft, en op welke terrein wellicht iets valt te verbeteren. Met als doel: het risico op veelvoorkomende ziektes zoveel mogelijk te verkleinen. Simpel, snel, gemakkelijk, en in de privacy van uw eigen huis. Ook belangrijk om te weten: de Persoonlijke Gezondheidscheck is volledig anoniem.

 

Let op bij het versturen van de checkbox materialen! Temperaturen boven 25 °C of onder 10 °C zijn ongeschikt om de voltooide tests in een buitenbrievenbus te doen. Doe je materialen in de brievenbus binnenbij een PostNL postkantoor. Afgeven aan een medewerker is niet nodig!

Wat levert het u op? De voordelen op een rij:

  • Ontwikkeld door wetenschappers
  • Volledig onafhankelijk en persoonlijk
  • Geeft snel inzicht in uw gezondheid
  • Geeft advies en tips voor een gezonder leven
  • Ontvang uw persoonlijke Checkbox
  • Check uw cholesterol en bloedsuiker
Big-CZ_Zorgverzekering

hoe werkt het?

wat kunt u verwachten?

De ZZP Fit-Check geeft inzicht in de risicofactoren voor uw gezondheid. Na de check ontvangt u een persoonlijk gezondheidsrapport met de resultaten verdeeld over de volgende 4 aandachtspunten:

cholesterol

meer
informatie

diabetes

meer
informatie

hart&vaten

meer
informatie

mindset

meer
informatie

in samenwerking met