Inzicht in je gezondheid en leefstijl met de

Persoonlijke Gezondheidscheck

vgz website

Wat goed dat je hier bent! Gezond leven is belangrijker dan ooit. De Persoonlijke Gezondheidscheck geeft inzicht in jouw gezondheid en leefstijl en dat volledig vanuit huis!

Wat is de check?

Met de leefstijlcheck van &niped (Persoonlijke Gezondheidscheck) krijg je een compleet inzicht in jouw gezondheid. De online vragenlijst en de waarden van jouw bloedprik geven je inzicht in hoe gezond je leeft, en op welk terrein er wellicht iets valt te verbeteren. Bij het rapport ontvang je een overzicht van organisaties waar je terecht kunt voor hulp en advies. Dit is op maat. In de test kun je aangeven hoe je het liefst aan uw gezondheid werkt, namelijk: zelfstandig of in een groep, met een app of juist met hulp van een professional.

Na de check heb je een online leefstijlgesprek met een online leefstijlcoach.

Hoeveel tijd kost het?

Na registratie kun je direct starten met de online vragenlijst. Gemiddeld duurt het een half uurtje om het in te vullen. Na afronding van de vragenlijst ontvang je binnen 5 werkdagen de unieke checkbox. Daarin zitten materialen en instructies om o.a. uw bloedsuiker, BMI en cholesterol heel gemakkelijk vanuit huis te meten. De uitslag van de Persoonlijke Gezondheidscheck ontvang je daarna binnen 10 werkdagen in jouw persoonlijke account. Deze bespreek je vervolgens in een online afspraak met jouw leefstijlcoach.

  Privacy

We vinden het belangrijk om persoonlijke en medische gegevens goed te beschermen. We gaan in vertrouwen met al uw gegevens om. Echt alleen jij krijgt inzicht in jouw gegevens. Wist je dat we daarvoor aan alle wetten en regels voldoen?

Lees hier meer over de privacy.

Kosten

Omdat je verzekerd bent bij VGZ doe je de check (t.w.v. € 99,50) helemaal gratis mits je nog voldoende budget hebt. Vanuit het preventiebudget van je aanvullende verzekering wordt deze deelname verrekend tot het maximale bedrag van je budget. Dat je bent verzekerd met de juiste verzekering, kunnen wij checken doordat je eerst jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en geslacht invult. Dan weten wij genoeg!

 

 

In samenwerking met

Wat kunt u verwachten?

De Persoonlijke Gezondheidscheck geeft inzicht in de risicofactoren voor uw gezondheid. Na de check ontvangt u een persoonlijke gezondheidsrapport met de resultaten verdeeld over de volgende 4 aandachtspunten.

hart&vaten

meer
informatie

mindset

meer
informatie

longen

meer
informatie

leefstijl

meer
informatie

Hoe werkt het?