Bewegen

Geen tijd om naar de sportschool te gaan? Ontdek de leukste online workouts

Leestijd: 1 minuut

Als je wilt werken aan je gezondheid en fitheid, hoef je niet per se de deur uit. Er zijn genoeg leuke online workouts beschikbaar die je gewoon thuis kunt doen! Hieronder delen we enkele tips voor de leukste online workouts.

Yoga met Adriene

Yoga is een fantastische manier om zowel fysiek als mentaal fit te blijven. Op het YouTube-kanaal van Yoga met Adriene vind je een enorme bibliotheek met yogalessen, variërend van kort en intensief tot lang en ontspannend. Adriene is een geweldige instructeur die je op een rustige en aanmoedigende manier door elke les begeleidt.

Fitnessblender

Fitnessblender is een populair YouTube-kanaal dat zich richt op HIIT (High Intensity Interval Training) en krachttraining. De video’s zijn  professioneel geproduceerd en de instructeurs zijn enthousiast en deskundig. Er zijn video’s beschikbaar voor alle niveaus, dus of je nu een beginner of een doorgewinterde sporter bent, er is altijd wel iets geschikts te vinden.

Blog over online workouts - vrouw yoga pose

PopSugar Fitness

PopSugar Fitness is een ander populair YouTube-kanaal met een breed scala aan workouts, variërend van dansen en yoga tot kickboksen en krachttraining. De instructeurs zijn dynamisch en energiek en de video’s zijn leuk om naar te kijken en te volgen. Bovendien zijn er video’s beschikbaar voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde.

Nike Training Club

De Nike Training Club-app is beschikbaar op zowel iOS als Android en biedt een breed scala aan workouts, variërend van krachttraining tot yoga en HIIT. De app biedt ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde workouts samen te stellen op basis van jouw fitnessniveau en doelen. Bovendien zijn er regelmatig uitdagingen en beloningen om je gemotiveerd te houden.

Of je nu net begint met sporten of al een doorgewinterde sporter bent, er is altijd wel een leuke online workout beschikbaar. Dus waar wacht je nog op? Pak je matje, zet een van deze workouts aan en ga aan de slag!

Deel dit artikel

Meer lezen?

Bewegen

Starten met sporten: zo maak je een vliegende start

Bewegen

Het belang van beweging voor een gezond brein

Bewegen

Meer bewegen? Met deze 6 tips lukt het jou wel