Een betere gezondheid is fijn voor jezelf, maar ook voor je werkgever, gemeente of verzekeraar. Gezondere mensen zijn productiever en minder vaak ziek. Daarom krijgen meer dan 2.3 miljoen Nederlanders de Persoonlijke Gezondheidscheck al vergoed!

Doet jouw verzekeraar al mee?

Belangrijk: jouw verzekeraar krijgt géén inzicht in jouw persoonlijke en medische gegevens.

logo-deamersfoortse

Heb jij een AOV verzekering bij de De Amersfoortse? Dan kun je kosteloos meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol, bloedsuiker, nierfunctie en werkvermogen als onderdeel van het preventieprogramma. Neem contact met ons op en ontvang een code waarmee je kosteloos kan deelnemen.

Neem contact op

nationale nederlanden

Heb je een zorgverzekering bij Nationale Nederlanden? Dan krijg je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief check van je cholesterol en bloedsuiker! Start de check en vul bij het registreren in dat je verzekerd bent bij Nationale Nederlanden om gebruik te maken van de vergoeding.

Registreer direct of Lees meer

logo-ohra

Heb je een OHRA Zorgverzekering? Dan krijg je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief check van je cholesterol en bloedsuiker! Er geldt geen vergoeding voor OHRA klanten met een OHRA Online Gemak zorgverzekering. Start de check en vul bij het registreren in dat je verzekerd bent bij OHRA om gebruik te maken van de vergoeding.

Registreer direct

 

Lees meer

iak2

Heb je een zorgverzekering van IAK met een aanvullend pakket Compleet of Compact Plus? Dan krijg je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief cholesterol en bloedsuiker. Start de check en vul bij het registreren in dat je een zorgverzekering hebt van IAK om gebruik te maken van de vergoeding.

Registreer direct

 

Lees meer

logo-cz

Heb jij een ZZP zorgverzekering bij CZ? Dan krijg jij de Persoonlijke Gezondheidscheck (ZZP Fit-Check) vergoedt inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol en bloedsuiker vanuit huis. Ben je in het bezit van deze polis? Dan ontvang je automatisch een uitnodiging per e-mail met Gezondbon. Uitnodiging niet ontvangen? Stuur dan een e-mail met jouw naam, geboortedatum en polisnummer naar info@persoonlijkegezondheidscheck.nl en ontvang alsnog een Gezondbon.

Lees meer

logo-menzis

Heb je een Garant verzekering bij Menzis? Dan krijg je de module Persoonlijke Gezondheidscheck basis (de online vragenlijst) vergoed. Het kan dat na het doen van de check blijkt dat het voor jou gewenst is om aanvullende metingen uit te voeren. Menzis vergoedt in dat geval ook de checkbox voor het meten van cholesterol en bloedsuiker. Doe zelf online de verzekeringscheck tijdens je registratie om te kijken of de Persoonlijke Gezondheidscheck voor jou vergoed wordt. voor meer informatie of registreer direct hieronder.

Registreer direct

 

Meer informatie

logo-zk

Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis met het Vitaal-pakket? Dan kun je meedoen aan de uitgebreide versie van de Persoonlijke Gezondheidscheck. De check is inclusief cholesterol, bloedsuiker, familiair risico en je krijgt er een bloeddrukmeter bij! Per brief ontvang je een Gezondbon of neem contact met ons op om eerder mee te doen.

Registreer direct

 

Lees meer

logo-goudse

Heb je een Ondernemers-AOV bij De Goudse Verzekeringen? Dan kun je kosteloos meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. De check is inclusief checkbox voor cholesterol en bloedsuiker vanuit huis. Ook krijg je een bloeddrukmeter thuisgestuurd. Per e-mail ontvang je een Gezondbon om mee te doen of neem contact op met ons.

Lees meer

vgz website

Ben je verzekerd bij VGZ met een aanvullend pakket (AV)? Dan kun je meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. De check is inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol en bloedsuiker vanuit huis. Doe zelf online de verzekeringscheck tijdens je registratie om te kijken of de Persoonlijke Gezondheidscheck voor jou vergoed wordt. voor meer informatie of registreer direct hieronder.

Registreer direct

Lees meer

 

 

2434_1_Menzis-SamenGezond-met-RGB

Via het platform Samen Gezond van Menzis kun je met korting deelnemen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. Meld je aan bij Samen Gezond en koop een voucher met korting voor de Persoonlijke Gezondheidscheck in de webshop.

Lees meer

Informeer jouw verzekeraar over de Persoonlijke Gezondheidscheck en vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding.

Doet jouw werkgever al mee?

We moeten allemaal langer doorwerken. Bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de gezondheid van hun medewerkers hebben hier veel profijt van. Zo stijgt de productiviteit, daalt het verzuim en is er meer werkplezier bij bevlogen medewerkers. Ook is je werkgever verplicht jouw een preventief medisch onderzoek (PMO) aan te bieden.

Als je werkgever het vergoedt krijg je een persoonlijke uitnodiging per e-mail!

Stel jouw werkgever op de hoogte

Doet jouw werkgever nog niet mee? Informeer jouw leidinggevende, HR of P&O-afdeling over de Persoonlijke Gezondheidscheck, of geef jouw werkgever op. Dan doen wij de rest.

Doet jouw gemeente al mee?

Vanuit het programma 'de Gezonde Gemeente' kun je meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. Als jouw gemeente meedoet, krijg je een persoonlijke uitnodiging per post.

Een greep uit de gemeenten die al meedoen:

goirle
oisterwijk
uden
oosterhout
opsterland