Doe gratis jouw gezondheidscheck

Check jouw zorgvergoeding

Heb je nog recht op zorgvergoeding voor een gezondheidscheck?

De Persoonlijke Gezondheidscheck wordt door vrijwel alle verzekeraars vergoed. Met de Persoonlijke Gezondheidscheck ontdek je hoe gezond je écht bent en wat jij kan doen om jouw gezondheid te verbeteren.

Ben je benieuwd of jij recht hebt op een gratis check? Bekijk hieronder jouw verzekeraar en controleer of de check wordt vergoed. Als de Persoonlijke Gezondheidscheck voor jou wordt vergoed kun je je direct aanmelden. Je hoeft de kosten dus niet zelf voor te schieten. Check jouw zorgvergoeding.

 

Check jouw zorgvergoeding

Vergoeding zorgverzekeraar persoonlijke gezondheidscheck

Scroll naar jouw verzekeraar en controleer of de check wordt vergoed. Als de Persoonlijke Gezondheidscheck voor jou wordt vergoed kun je je direct aanmelden. Wij regelen de rest voor je.

Nationale Nederlanden

Heb je een zorgverzekering bij Nationale Nederlanden? Dan krijg je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief check van je cholesterol en bloedsuiker! Start de check en vul bij het registreren in dat je verzekerd bent bij Nationale Nederlanden om gebruik te maken van de vergoeding.

Start direct

Zilveren Kruis

Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis met het Vitaal-pakket? Dan kun je meedoen aan de uitgebreide versie van de Persoonlijke Gezondheidscheck. De check is inclusief cholesterol, bloedsuiker, familiair risico en je krijgt er een bloeddrukmeter bij! 

Start direct

 

VGZ

Ben je verzekerd bij VGZ met een aanvullend pakket (AV)? Dan kun je vanuit jouw preventiebudget meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. Zorg er dus wel voor dat je nog voldoende budget hebt vanuit het preventiebudget van je aanvullende verzekering. Dan wordt deze deelname verrekend tot het maximale bedrag van je budget. De check is inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol en bloedsuiker vanuit huis. Doe zelf online de verzekeringscheck tijdens je registratie om te kijken of de Persoonlijke Gezondheidscheck voor jou vergoed wordt. Registreer direct hieronder.

Start direct

Menzis

Menzis – Samen Gezond

Via het platform Samen Gezond van Menzis kun je met korting deelnemen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. Meld je aan bij Samen Gezond en koop een voucher met korting voor de Persoonlijke Gezondheidscheck in de webshop.

Menzis

Heb je een Garant verzekering bij Menzis? Dan krijg je de module Persoonlijke Gezondheidscheck basis (de online vragenlijst) vergoed. Het kan dat na het doen van de check blijkt dat het voor jou gewenst is om aanvullende metingen uit te voeren. Menzis vergoedt in dat geval ook de checkbox voor het meten van cholesterol en bloedsuiker. 

Start direct

Univé

Heb jij een aanvullende zorgverzekering bij Univé? Dan biedt Univé jou vanuit het preventiebudget inzicht in jouw gezondheid. Als je geen budget (meer) hebt, dan ontvang je alsnog een factuur.

Start direct

OHRA

Heb je een OHRA Zorgverzekering? Dan krijg je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief check van je cholesterol en bloedsuiker! Er geldt geen vergoeding voor OHRA klanten met een OHRA Online Gemak zorgverzekering. Start de check en vul bij het registreren in dat je verzekerd bent bij OHRA om gebruik te maken van de vergoeding.

Start direct

CZ

Heb jij een ZZP zorgverzekering bij CZ? Dan krijg jij de Persoonlijke Gezondheidscheck (ZZP Fit-Check) vergoedt inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol en bloedsuiker vanuit huis. Ben je in het bezit van deze polis? Dan ontvang je automatisch een uitnodiging per e-mail met Gezondbon. Uitnodiging niet ontvangen? Stuur dan een e-mail met jouw naam, geboortedatum en polisnummer naar info@persoonlijkegezondheidscheck.nl en ontvang alsnog een Gezondbon.

 

 

a.s.r.

Heb jij een zorgverzekering of AOV bij a.s.r.? Dan kun je kosteloos meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol, bloedsuiker, nierfunctie en werkvermogen als onderdeel van het preventieprogramma. Neem contact met ons op en ontvang een code waarmee je kosteloos kan deelnemen.

Start direct

Zorgzaam

Ben je verzekerd bij Zorgzaam met een aanvullend pakket (AV)? Dan kun je vanuit jouw preventiebudget meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. Zorg er dus wel voor dat je nog voldoende budget hebt vanuit het preventiebudget van je aanvullende verzekering. Dan wordt deze deelname verrekend tot het maximale bedrag van je budget. De check is inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol en bloedsuiker vanuit huis. 

Start direct

ONVZ

Heb jij een zorgverzekering bij ONVZ? Dan kun je kosteloos meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol en bloedsuiker als onderdeel van het preventieprogramma. Klik op de knop hieronder en wij laten je eerst weten of je inderdaad recht op vergoeding hebt vanuit jouw verzekering! En oja, je hoeft dan geen declaratie in te dienen en deelname gaat niet van je eigen risico af. Wij regelen alles!

Start direct

Zekur

Heb je een zorgverzekering bij Zekur? Dan krijg je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed, inclusief cholesterol en bloedsuiker, mits je nog voldoende budget hebt vanuit het preventiebudget van je aanvullende verzekering. Dan wordt deze deelname verrekend tot het maximale bedrag van je budget.

Start direct

ONE Underwriting

Heb je een zorgverzekering van ONE Underwriting met een aanvullend pakket Vitaal 1, Vitaal 2, Vitaal 3, Vitaal 4 of Vitaal Senior? Of heb je een aanvullend pakket Compleet, Comfort of Comfort Plus? Dan krijg je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief cholesterol en bloedsuiker. Start de check en vul bij het registreren in dat je een zorgverzekering hebt van ONE om gebruik te maken van de vergoeding.

Start direct

UMC

Heb je een zorgverzekering bij UMC? Dan doe je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief cholesterol en bloedsuiker, mits je nog voldoende budget hebt vanuit het preventiebudget van je aanvullende verzekering. Dan wordt deze deelname verrekend tot het maximale bedrag van je budget.

Start direct

 

PNO Zorg

Heb jij een zorgverzekering bij PNO Zorg? Dan kun je kosteloos meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol en bloedsuiker als onderdeel van het preventieprogramma. Klik op de knop hieronder en wij laten je eerst weten of je inderdaad recht op vergoeding hebt vanuit jouw verzekering! En oja, je hoeft dan geen declaratie in te dienen en deelname gaat niet van je eigen risico af. Wij regelen alles!

Start direct

VVAA

Heb jij een zorgverzekering bij VVAA? Dan kun je kosteloos meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol en bloedsuiker als onderdeel van het preventieprogramma. Klik op de knop hieronder en wij laten je eerst weten of je inderdaad recht op vergoeding hebt vanuit jouw verzekering! En oja, je hoeft dan geen declaratie in te dienen en deelname gaat niet van je eigen risico af. Wij regelen alles!

Start direct

IZZ

Heb je een zorgverzekering bij IZZ? Dan doe je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief cholesterol en bloedsuiker, mits je nog voldoende budget hebt vanuit het preventiebudget van je aanvullende verzekering. Dan wordt deze deelname verrekend tot het maximale bedrag van je budget.

Start direct

UnitedConsumers

Heb je een zorgverzekering bij UnitedConsumers? Dan doe je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief cholesterol en bloedsuiker, mits je nog voldoende budget hebt vanuit het preventiebudget van je aanvullende verzekering. Dan wordt deze deelname verrekend tot het maximale bedrag van je budget.

Start direct

IZA

Heb je een zorgverzekering bij IZA? Dan doe je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief cholesterol en bloedsuiker, mits je nog voldoende budget hebt vanuit het preventiebudget van je aanvullende verzekering. Dan wordt deze deelname verrekend tot het maximale bedrag van je budget.

Start direct

Vergoeding zorgverzekeraar persoonlijke gezondheidscheck

Hoe werkt het?

Stel jouw check samen

Kies bij registratie voor 'check mijn verzekering'. Bekijk daar het pakket dat door jouw verzekering wordt vergoed en kies evt. aanvullende modules die voor jou interessant zijn.

Vul de online vragenlijst in

Dit duurt ong. 25 minuten. De vragenlijst kun je tussentijds opslaan en later verder gaan.

Doe de thuistest

Je ontvangt de unieke checkbox op jouw huisadres en voert de thuistest en metingen uit wanneer het jóu uitkomt!

Inzicht in jouw gezondheid

Alles afgerond? Je ziet in één keer hoe gezond je bent, wat jouw eventuele risico's zijn en dus wat je kunt verbeteren.

Ga direct aan de slag

Je krijgt handige tips om aan de slag te gaan. Zelfstandig of met professionele begeleiding door partijen die speciaal voor jou zijn geselecteerd.

Waarom meedoen?

Inzicht in je gezondheid en vitaliteit

Veel ziekten en kwaaltjes worden veroorzaakt door slechts tien factoren. Wat zijn jouw persoonlijke risico’s? 25% van de Nederlanders tussen de 30 en 70 jaar heeft bijvoorbeeld een te hoog cholesterol. Als je weet hoe gezond en vitaal je echt bent, weet je ook wat je kunt verbeteren.

Op maat gemaakt

Stel eenvoudig jouw gezondheidscheck samen door middel van de verschillende online vragenlijsten en thuistesten waar je uit kunt kiezen.

Effectief

64% van de deelnemers is na de check gemotiveerd om aan de slag te gaan met zijn of haar gezondheid. Zo verbetert 76% hun voedingspatroon en gaat 59% meer bewegen met de tips uit de check!

Persoonlijke gezondheidsomgeving

Krijg inzicht in jouw gezondheid en vitaliteit én ontvang handige en motiverende tips om zelfstandig of met professionele begeleiding aan de slag te gaan. Allemaal vanuit jouw persoonlijke, online gezondheidsomgeving.

Veilig & betrouwbaar

Jouw privacy is voor ons het allerbelangrijkste. De check gaat vanzelfsprekend zorgvuldig met jouw gegevens om. Lees meer over jouw privacy

Laagdrempelig

Een gezonder leven is voor iedereen binnen bereik. Via onze website kun je makkelijk registreren. Ook hebben we een mobiele app. Geen zorgen, wij nemen jou stap voor stap mee.