Samen werken aan Heel Nederland Gezonder?

Geloof jij er ook in dat we samen sterker staan om Heel Nederland Gezonder te maken? Sluit je dan aan bij ons Partner Programma.

Wat betekent dit voor jou?

Heb jij relaties of een netwerk die op zoek zijn naar een preventief medisch onderzoek (PMO) of op zoek zijn naar een instrument om de gezondheid van de werknemers te monitoren? Met de Persoonlijke Gezondheidscheck help jij je relaties met het voldoen aan de PMO-verplichting, zet het werknemers aan tot gezonder gedrag en keuzes, en kan je dit laten aansluiten op je eigen dienstverlening of beschikbare interventies. Tevens ontvang je commissie over jouw relaties en geeft het geanonimiseerde macrorapport jou concrete handvatten om het vervolgadvies verder op te pakken.

De Persoonlijke Gezondheidscheck: even in het kort.

De Persoonlijke Gezondheidscheck is een betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd e-Health platform om de gezondheid en het welzijn van werknemers te monitoren, en ze te helpen om gezonder te leven. Een soort gezondheids-APK kortom, voor de organisatie én de medewerkers. Compleet, doeltreffend en betaalbaar, waarmee bovendien wordt voldaan aan de wettelijke arbo-eisen op het terrein van periodiek medisch onderzoek (PMO).

Wat maakt de Persoonlijke Gezondheidscheck uniek?

De persoonlijke gezondheidscheck:

Wil je meer weten?
Graag verwelkomen wij jou bij ons Partner Programma! Daarom vertel ik je graag nog veel meer hierover.

Neem eens vrijblijvend contact met mij op!

annabel-rond

in samenwerking met