Login

waarom

Een gezonder leven begint met een goed inzicht in de gezondheid en advies op maat. De Persoonlijke Gezondheidscheck helpt uw medewerkers zelf de regie te nemen.

Samen werken aan meer vitaliteit en minder verzuim.

in samenwerking met

meer dan 150 bedrijven gingen u voor

wat levert het op?

Vitale en gezonde medewerkers zijn belangrijk. Gezondere medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek. Maak het voor jouw medewerkers mogelijk om deel te nemen aan de Gezondheidscheck, en ervaar zelf hoeveel het jouw organisatie oplevert. 

eigen regie en zelfmanagement

meer
informatie

compleet gezondheidsprofiel voor uw werknemer

meer
informatie

gezondheids- campagne op maat

meer
informatie

onafhankelijke doorverwijzing naar interventies

meer
informatie

bewezen effecten door meer dan 150.000 deelnemers

meer
informatie

macrorapportages en meetbare effecten voor werkgever

meer
informatie

voldoen aan verplichting preventief medisch onderzoek

meer
informatie

Ontwikkeld in samenwerking met de wetenschap, artsenorganisaties en gezondheidsfondsen

meer
informatie

verzekeraars.

Vergoeding door OHRA

Als bedrijf collectief verzekerd bij OHRA? OHRA vergoedt de Persoonlijke Gezondheidscheck voor alle individuele OHRA verzekerden. De vergoeding geldt voor Gezondheidscheck basis inclusief checkbox voor onderzoek naar cholesterol, bloedsuiker en bloeddruk. Hiermee worden de kosten voor u als werkgever aanzienlijk lager per check.

Vergoeding door ZILVEREN KRUIS

De Persoonlijke Gezondheidscheck kan worden toegevoegd aan de providerboog van Present. Vanuit de Persoonlijke Gezondheidscheck worden de werknemers dan doorverwezen naar interventies die weer vanuit Present worden vergoed. En u ontvangt collectieve korting op de modules van de Persoonlijke Gezondheidscheck.

Vergoeding door MENZIS

Bent u collectief verzekerd via Menzis? Vanuit Menzis wordt de Persoonlijke Gezondheidscheck als 1 van de providers voor preventief medisch onderzoek of health check geadviseerd. Na deelname aan de Gezondheidscheck ontvangen medewerkers tevens 500 punten voor het sparen in SamenGezond. En u ontvangt collectieve korting op de modules van de Persoonlijke Gezondheidscheck.

Vergoeding door DELTA LOYD

Als bedrijf collectief verzekerd bij Delta Lloyd? Delta Lloyd vergoedt de Persoonlijke Gezondheidscheck voor alle individuele Delta Lloyd verzekerden. De vergoeding geldt voor Gezondheidscheck basis inclusief checkbox voor onderzoek naar cholesterol, bloedsuiker en bloeddruk. Hiermee worden de kosten voor u als werkgever aanzienlijk lager per check.

samen met uw bedrijf voor gezond

Aan gezondere werknemers werken we samen. Wij leveren de checkboxen en een online portaal, het bedrijf zorgt er voor dat er zo veel mogelijk werknemers deelnemen. Hoe? Met de promotiemiddelen die wij hiervoor beschikbaar stellen, specifiek op de grootte van uw organisatie.