vul
hier je
code in.

veilig en betrouwbaar

VGZ fit en vitaal

Wat goed dat je hier bent! Met het activeren van jouw code voor de Persoonlijke Gezondheidscheck zet je de eerste stap op weg naar meer grip op gezondheid.

Wat is de Gezondheidscheck?
Met de Gezondheidscheck krijg je een compleet inzicht in jouw gezondheid. De online vragenlijst (die ongeveer 35 minuten duurt) en aanvullende medische tests uitgevoerd met jouw eigen checkbox geven je inzicht in hoe gezond je leeft, en op welke terrein wellicht iets valt te verbeteren. Met als doel: het risico op veelvoorkomende ziektes zoveel mogelijk te verkleinen. Simpel, snel, gemakkelijk, en in de privacy van jouw eigen huis.

PGC_stappen

Privacy
Ook belangrijk om te weten: niemand, ook jouw werkgever niet, krijgt jouw uitslagen te zien. Wel worden de gegevens in onze database gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en ontvangt VGZ een geanonimiseerd totaaloverzicht van alle checks. De gegevens hierin zijn op geen enkele manier naar individuele medewerkers te herleiden. De informatie helpt VGZ om de werkomstandigheden nog verder te verbeteren. Zo krijgen we samen meer grip op gezondheid.  Lees hier meer over privacy.

Het is mogelijk dat de Persoonlijke Gezondheidscheck gedeeltelijk vergoed kan worden vanuit jouw zorgverzekering. Dit gaat niet ten laste van mijn eigen risico. Deze vergoeding kan je dan terugvinden op je declaratieoverzicht. Klik hier voor verdere toelichting.

Tijdens je registratie kun je ervoor kiezen om jouw deelname niet via jouw zorgpolis te laten lopen en/of jouw gegevens niet te laten includeren in het geanonimiseerde totaaloverzicht.

Benieuwd naar ervaringen van andere deelnemers? Klik dan hier!

PGC_stappen
  • Ontwikkeld door wetenschappers
  • Volledig onafhankelijk en persoonlijk
  • Geeft je snel inzicht in je gezondheid
  • Geeft je advies en tips voor een gezonder leven
  • Ontvang jouw persoonlijke Checkbox
  • Check jouw cholesterol en bloedsuiker
download

hoe werkt het?

wat kun je verwachten?

De Persoonlijke Gezondheidscheck geeft inzicht in de risicofactoren voor jouw gezondheid. Na de check ontvang je een persoonlijk gezondheidsrapport met de resultaten verdeeld over de volgende 7 aandachtspunten.

werkvermogen

meer
informatie

hart&vaten

meer
informatie

mindset

meer
informatie

leefstijl

meer
informatie

diabetes

meer
informatie

longen.

meer
informatie

beeldschermwerk

meer
informatie

cholesterol

meer
informatie

nhg longfonds hartstichting diabetes_fonds lhv logo-ggd nier_stichting