Sr. Sales en Relatiemanager bij de Persoonlijke Gezondheidscheck

Ben jij gedreven om heel (werkend) Nederland gezonder te maken en heb je affiniteit met vraagstukken op dit gebied? Ben je sociaal en commercieel ingesteld? Dan is de functie Sr. Sales en Relatiemanager iets voor jou! Kom ons jonge team versterken en meehelpen om het commerciële resultaat van ons bedrijf te vergroten. Lees snel verder!

Customer happiness & support medewerker

Onze klanten verdienen de beste service, het beste advies en nét dat beetje extra. Heb jij ervaring in customer support en weet jij wat klanten nodig hebben? Heb je affiniteit met gezondheid en zet je je graag in voor andere mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen werken we aan een gezonder Nederland.

Stage IT

IT Stagiaire gezocht! Werkervaring opdoen bij de Persoonlijke Gezondheidscheck De vergrijzing van de bevolking, de verslechterde leefstijl en de toenemende chronische ziektelast vormen samen één van de grootste maatschappelijke uitdagingen van onze tijd. Verschillende gezondheidsfondsen en artsenorganisaties hebben hiervoor de krachten gebundeld in een vernieuwde preventieaanpak. Het resultaat: een door het NIPED ontwikkeld E-health preventieplatform,