Nederland Gezond en Wel

Met het online platform ‘Nederland Gezond en Wel’ gaat het ministerie van VWS zich inzetten voor een gezonder Nederland. Hier hoort ook de Persoonlijke Gezondheidscheck bij: ”Een mooi voorbeeld van e-health together”.

Minister Edith Schippers en staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) gaan zich met een aantal bekende Nederlanders en gezondheidsexperts inzetten voor een gezonder Nederland. Dit doen zij met een digitale uitgave getiteld ‘Gezondheid! Daar kun je wat van maken’. Hierin komen BN’ers als Roué Verveer en gezondheidsexperts als William Cortvriendt aan het woord met persoonlijke verhalen en  tips. Ook zijn er weetjes en gezonde recepten in te vinden.

Nederland Gezond en Wel
Met het gelijktijdig gelanceerde platform Nederland Gezond en Wel levert het ministerie van VWS daarbij een bijdrage aan de kwaliteit van leven voor elke Nederlander. De deze week gelanceerde website is bedoeld als bron van informatie, inspiratie, maar vooral als aanmoediging om vitaal en gezond te blijven. Het platform juicht e-health initiatieven als de Persoonlijke Gezondheidscheck toe: “Een mooi voorbeeld van ‘e-health together’”.

Lees hier meer over de Persoonlijke Gezondheidscheck op Nederland Gezond en Wel

Download de uitgave ‘Gezondheid! Daar kun je wat van maken’ via Nederland Gezond en Wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *