Persoonlijke Gezondheidscheck

lechampion

Wat goed dat u hier bent! Gezond leven verlaagt het risico op allerlei gezondheidsrisico's. Juist nu is dit belangrijk. De Persoonlijke Gezondheidscheck geeft inzicht en advies op maat.

Wat is de check?

Met de gezondheidscheck krijgt u een compleet inzicht in uw gezondheid. De online vragenlijst geven u inzicht in hoe gezond u leeft, en op welk terrein er wellicht iets valt te verbeteren. Bij het rapport ontvangt u een overzicht van organisaties waar u terecht kunt voor hulp en advies. Dit is op maat. In de test kunt u aangeven hoe u het liefst aan uw gezondheid werkt, namelijk: zelfstandig of in een groep, met een app of juist met hulp van een professional.

Hoeveel tijd kost het?

Na registratie kunt u direct starten met de online vragenlijst. Gemiddeld duurt het een half uurtje om het in te vullen. Na het afronden ontvangt u binnen 24 uur uw persoonlijke gezondheidsrapport.

  Privacy

We vinden het belangrijk om uw persoonlijke en medische gegevens goed te beschermen. We gaan in vertrouwen met al uw gegevens om. Echt alleen u krijgt inzicht in uw gegevens. Wist u dat we daarvoor aan alle wetten en regels voldoen?

Lees hier meer over de privacy.

Kosten

Namens Le Champion doet u kosteloos mee aan de Persoonlijke Gezondheidscheck (t.w.v. € 16,95).

proces2

Wat kunt u verwachten?

De Persoonlijke Gezondheidscheck geeft inzicht in de risicofactoren voor uw gezondheid. Na de check ontvangt u een persoonlijke gezondheidsrapport met de resultaten verdeeld over de volgende 4 aandachtspunten.

hart&vaten

meer
informatie

mindset

meer
informatie

longen

meer
informatie

leefstijl

meer
informatie

Extra modules

De Persoonlijke Gezondheidscheck kunt u uitbreiden met extra metingen en modules. Omdat u lid bent van Le Champion kunt u de unieke checkbox met korting ontvangen. Hiermee meet u zelf gemakkelijk vanuit huis uw cholesterol- en glucosegehalte.

  • Checkbox (cholesterolgehalte en glucosegehalte) voor € 46,50,- (i.p.v. 55,50)
  • Nierfunctie - € 27,95
  • Mentaal welzijn - € 16,95
  • Vitamine D - € 16,95
  • Bloeddrukmeter - € 69,90

In samenwerking met

   longfonds hartstichting diabetes_fonds lhv nier_stichting