Instruction at home test

Watch the instructional video below for performing the home test – finger prick.

Questions? Read the frequently asked questions below or contact our service desk via info@persoonlijkegezondheidscheck.nl

Instruction video home test - finger prick

In this video we show you how the finger prick is performed. English subtitles are available.

Attention: This video contains blood.

View the instruction card

instruction-pgc

Veelgestelde vragen

Bij het ontvangen van de checkbox is het natuurlijk belangrijk om volgens het instructieboekje te kijken of je checkbox compleet is. Echter kan het zijn dat er materiaal lijkt te missen, zoals een urinebuisje, terwijl deze test niet in je account is toegevoegd. Controleer dus in je account welke modules aan jouw deelname zijn gekoppeld.

Mis je iets voor het uitvoeren of versturen van de vingerprik? Neem dan contact op met info@persoonlijkegezondheidscheck.nl om zo snel mogelijk de missende materialen te ontvangen.

Om zo snel mogelijk je Gezondheidsrapport te ontvangen, willen we graag dat je binnen 10 dagen na ontvangst je testen opstuurt. Lukt het niet om de test binnen 10 dagen na ontvangst af te nemen, dan zijn de materialen, mits normaal of gekoeld bewaard, tot 3 maanden na ontvangst houdbaar.

Afhankelijk van de afspraken die jouw werkgever/verzekeraar met de Persoonlijke Gezondheidscheck heeft gemaakt, kun je wel of geen nieuwe checkbox aanvragen voor het opnieuw uitvoeren van de vingerprik en eventuele urinetest. Geef dit aan in je account onder Vingerprik bij Lichamelijke testen door op de knop ‘Vraag een nieuwe checkbox aan’ te klikken. Onze ServiceDesk zal dan contact met je opnemen voor het mogelijk ontvangen van een nieuwe checkbox. Als je twijfelt, je hebt al eerder een tweede checkbox ontvangen, of je wilt geen nieuwe checkbox ontvangen, mail dan naar info@persoonlijkegezondheidscheck.nl. Wij kunnen dan een Gezondheidsrapport voor je maken op basis van de vragenlijst en lichamelijke testen.

In het online Gezondheidsrapport dat in jouw account staat kan je de ingevulde meetwaarden en de gemeten bloedwaarden vinden. Zo kan je bijvoorbeeld de meetwaarden van je gemiddelde bloeddruk vinden onder het blokje ‘bloeddruk’. Onder het blokje ‘cholesterol’ vind je cholesterolwaarden die in het laboratorium zijn bepaald. Extra uitleg over wat de waarden inhouden, kun je nalezen door op de specifieke waarde te klikken.

Bekijk alle vragen