De ervaring van Ricardo Smulders

Deelnemers van de Persoonlijke Gezondheidscheck vertellen over hun ervaringen met de check.
Ditmaal is Ricardo Smulders aan het woord.

‘‘Ik ben altijd sportief bezig geweest en gefocust op mijn gezondheid, maar de laatste tijd merkte ik dat ik het minder onder controle had. Door een drukke periode van werk en school was de grip hierop wat minder geworden…’’ Vertelt Ricardo.

‘‘Via mijn werkgever kon ik meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. Ik was erg benieuwd naar mijn gezondheid, al helemaal na de drukke periode. Ik had al wel verwacht dat er dingen waren veranderd. Zo verwachtte ik dat mijn eetpatroon verbetering nodig had en de PGC bevestigde dit. Het gezondheidsrapport gaf me een goed beeld van mijn gezondheid, ook op gebieden waar je normaal gesproken niet aan zou denken.

Na het doen van de Check ben ik weer veel beter op mijn gezondheid gaan letten en daadwerkelijk gezonder gaan leven. Ik heb ook doelen voor mezelf gesteld: een paar kilo’s kwijtraken en me weer fitter voelen. Nu ik deze doelen heb gesteld ben ik ook benieuwd naar de resultaten hiervan. In het vervolg wil ik de PGC nog eens doen, om zo mijn resultaten met die van de eerste keer te vergelijken. Dan zie je of je acties ook echt effect hebben gehad.’’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *