De ervaring van Kevin Wiendels

Deelnemers van de Persoonlijke Gezondheidscheck vertellen over hun ervaringen met de check.
Ditmaal is Kevin Wiendels aan het woord.


‘‘Naar mijn idee leef ik altijd wel gezond en ben ik ook gezond, maar hoe gaat het nu echt met me? Dat kan je denk ik alleen controleren door dit soort testen te doen.’’

‘‘Mijn motivatie om mee te doen aan de Check was dat ik altijd benieuwd ben hoe gezond ik nou daadwerkelijk ben. Als dit soort dingen voorbij komen, wat vanuit mijn werkgever ook nog gratis is, maakt dat het al helemaal interessant. De Persoonlijke Gezondheidscheck zag ik als een snelle optie om meer over mijn algemene gezondheid te weten te komen en – mocht het nodig zijn – hulp te krijgen van professionals. Zo kun je gemakkelijker je gezondheid weer op de rit krijgen of verbeteren en dit ook vast blijven houden.

Ik was altijd al wel gericht op gezond leven: fitness, hardlopen, Moto Gymkhana (zo snel mogelijk een parcours van pionnen afleggen met je motor; erg inspannend kan ik je vertellen!), gezond en gevarieerd eten, aan de andere kant ook genoeg ontspannen, niet roken… Uiteraard: een keertje snacken moet zeker kunnen, maar niet iedere dag. Hierom had ik stiekem wel verwacht dat de uitslagen goed zouden zijn. Gelukkig was dit ook het geval en kreeg ik het advies lekker door blijven gaan zoals ik nu doe! De bevestiging dat ik gezond genoeg leef is erg fijn. Met onregelmatige diensten, een kind van 3 jaar en een vrouw die onregelmatig werkt valt dat af en toe namelijk niet mee.

Al met al was dit een prima basis om te controleren in hoeverre je nou gezond bent en gezond bezig bent. Daarbij was de begeleiding ook goed. Zeker een aanrader voor iedereen! Met een uitgebreidere optie zou ik zelf ook nog een keer mee willen doen.’’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *