Login

vergoeding voor meer dan 1.3 miljoen Nederlanders!

Een betere gezondheid is fijn voor jezelf, maar ook voor je werkgever, gemeente of verzekeraar. Gezondere mensen zijn productiever en minder vaak ziek. Daarom krijgen meer dan 1.3 miljoen Nederlanders de Persoonlijke Gezondheidscheck al vergoed!

doet jouw verzekeraar al mee?

Belangrijk: jouw verzekeraar krijgt géén inzicht in jouw persoonlijke en medische gegevens.

logo-ohra

Heb je een OHRA Zorgverzekering? Dan krijg je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief check van je cholesterol en bloedsuiker! Er geldt geen vergoeding voor OHRA klanten met een OHRA Online Gemak zorgverzekering. Start de check en vul bij het registreren in dat je verzekerd bent bij OHRA om gebruik te maken van de vergoeding.
Lees meer

logo-deltalloyd

Heb je een zorgverzekering van Delta Lloyd? Dan krijg je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief cholesterol en bloedsuiker. Start de check en vul bij het registreren in dat je een zorgverzekering hebt van Delta Lloyd om gebruik te maken van de vergoeding.

Lees meer

logo-deamersfoortse

Heb jij een AOV verzekering bij de De Amersfoortse? Dan kun je kosteloos meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol, bloedsuiker, nierfunctie en werkvermogen als onderdeel van het preventieprogramma. Neem contact met ons op en ontvang een code waarmee je kosteloos kan deelnemen.

Neem contact op

logo-asr

Heb jij een AOV verzekering bij a.s.r.? Dan krijg jij als ondernemer de Persoonlijke Gezondheidscheck inclusief checkbox voor het meten van je cholesterol, bloedsuiker, nierfunctie en werkvermogen! Neem contact met ons op en ontvang een code waarmee je kosteloos kan deelnemen.

Neem contact op

logo-cz

Heb jij een ZZP zorgverzekering bij CZ? Dan krijg jij de Persoonlijke Gezondheidscheck (ZZP Fit-Check) vergoedt inclusief de checkbox voor het meten van je cholesterol en bloedsuiker vanuit huis. Ben je in het bezit van deze polis? Dan ontvang je automatisch een uitnodiging per e-mail met Gezondbon. Uitnodiging niet ontvangen? Stuur dan een e-mail met jouw naam, geboortedatum en polisnummer naar info@persoonlijkegezondheidscheck.nl en ontvang alsnog een Gezondbon.

Lees meer

logo-menzis

Heb je een Garant verzekering bij Menzis? Dan krijg je de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoed inclusief checkbox voor het meten van de cholesterol, bloedsuiker en nierfunctie. Na deelname aan de Gezondheidscheck ontvang je ook 500 SamenGezond-punten! Neem contact met ons op en ontvang een code waarmee je kosteloos kan deelnemen.

Neem contact op

logo-zk

Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis met het Vitaal-pakket? Dan kun je meedoen aan de uitgebreide versie van de Persoonlijke Gezondheidscheck. De check is inclusief cholesterol, bloedsuiker, familiair risico en je krijgt er een bloeddrukmeter bij! Per brief ontvang je een Gezondbon of neem contact met ons op om eerder mee te doen.

Lees meer

logo-goudse

Heb je een Ondernemers-AOV bij De Goudse Verzekeringen? Dan kun je kosteloos meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. De check is inclusief checkbox voor cholesterol en bloedsuiker vanuit huis. Ook krijg je een bloeddrukmeter thuisgestuurd. Per e-mail ontvang je een Gezondbon om mee te doen of neem contact op met ons.

Lees meer

staat jouw zorgverzekeraar hier niet tussen?

Informeer jouw verzekeraar over de Persoonlijke Gezondheidscheck en vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding.

doet jouw werkgever al mee?

koffer-wit

We moeten allemaal langer doorwerken. Bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de gezondheid van hun medewerkers hebben hier veel profijt van. Zo stijgt de productiviteit, daalt het verzuim en is er meer werkplezier bij bevlogen medewerkers. Ook is je werkgever verplicht jouw een preventief medisch onderzoek (PMO) aan te bieden.

Er zijn verschillende paketten waar jouw werkgever uit kan kiezen. Bijvoorbeeld extra onderzoek naar cholesterol & bloedsuiker, of juist naar werkdruk of werkhoeveelheid.

Als je werkgever het vergoedt krijg je een persoonlijke uitnodiging per e-mail!

een greep uit de werkgevers die al meedoen

ah-logo
etos
HNV_Logo_FC
gallengall
ahold

doet jouw werkgever nog niet mee?

Informeer jouw leidinggevende, HR of P&O-afdeling over de Persoonlijke Gezondheidscheck en vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding.

doet jouw gemeente al mee?

Vanuit het programma 'de Gezonde Gemeente' kun je meedoen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck. Staat jouw gemeente ertussen? Dan krijg je een persoonlijke uitnodiging per post.

een greep uit de gemeenten die al meedoen

goirle
oisterwijk
uden
oosterhout
opsterland

andere mogelijke vergoedingen

Actie van de Hartstichting

Gratis Persoonlijke Gezondheidscheck inclusief cholesteroltest t.w.v. 24,95! Ook een code voor gratis deelname ontvangen? Lees hier hoe je deze kunt krijgen.